Vesti

Još jedan popularni strimer prešao na Majkrosoftovu striming platformu

Majkrosoft nastavlja da okuplja snažna imena na svojoj striming platformi Mixer, a samim ti i što veći broja fanova i publike.

Prvi strimer koji je potpuno napustio Twitch i prešao na Mixer je bio Ninja, koji je to učinio za milionsku cifru, ali je zato i doveo do masovne popularizacije platforme.

Svoj egzodus sa Twitch na Mixer je načinio i Shroud, bivši profesionalni esportista, koji je tu karijeru ostavio iza sebe kako bi se posvetio strimovanju.

Shroud je svoj prelazak najavio na Twitteru rečima “Isti Shroud. Novi dom.” Drugih detalja o prelasku trenutno nema.

Shroud je pored Blevinsa takođe bio jako popularan na Twitchu i to se već može videti po broju pratilaca koji ubrzano raste na Mixeru, gde je za svega nekoliko sati prikupio čak 100.000 pratilaca, što je cifra zabeležena u trenutku nastanka ovog teksta.

twitter.com/shroud/status/1187413389582061568

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top