Vesti

Predstavljene Call of Duty patike

Zajedno sa dolaskom najnovije igre u Call of Duty franšizi, fanovi će moći da svoju strast iskažu i kroz tematsku obuću.

Kompanija Activision je rešila da se za kreiranje specijalnih CoD patika udruži sa reperom Pusha T. i proizvođačem obuće Adidas, što se može i videti kroz dizajn samih patika.

Ono što je najzanimljivije, je da patike nisu na prodaju, već se radi o izuzetno ograničenom broju, od svega 300 para, koje se mogu steći jedino kroz igranje Call of Duty Modern Warfare.

Activision je naglasio da će patike moći da osvoje samo oni igrači koji dostignu Officer Rank u igri, što od samog početka razvija takmičarski duh kod igrača.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top