PC

Neko je registrovao FalloutFirst sajt i ismejeva Fallout 76 pretplatu

Iako je zaista teško poslednjih godinu-dve ismejavati Bethesdu, kada ona to, čini se, nekako najbolje sama radi, jedan mali propust je sada stvorio priliku kreativnom internet šaljivdžiji da napravi satiru onoga što je Bethesda juče lansirala, premijum članstva za Fallout 76 pod imenom Fallout 1st.

Naime, Bethesda nije regostrovala domen Falloutfirst.com, pa je anonimni fan to odmah sam uradio i napravio identičnu stranicu kao i onu za Fallout 1st, ali sa akcentom na satirično ismejavanje Bethesde, Fallout 76 igre, te ljudi koji će davati pare na ovu pretplatu. Pretplatu je nazvao Fallout FUCK YOU 1st.

Stranica je za kratko vreme privukla ogromnu pažnju, pa je sajt nekoliko puta i patao zbog prevelikog saobraćaja, te su tada mnogi pomislili da je Bethesda skinula sajt, ali to ipak nije bio slučaj.

Samo na Fallout 76 subredditu stranica već ima preko 13 000 apvoutova, a o njoj je pričali o nekoliko velikih jutjub kanala, tako da je ovo, možemo slobodno reći, još jedan PR fijasko za Bethesdu.

Kada vidimo koliko je puno bagova lansiranje premijum članstva, i ne žalimo ih mnogo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top