Vesti

Ovo su najprodavanije septembarske igre na Steamu

Valve i ovog meseca nastavlja sa odličnom praksom da pokazuje reezultate i uspešnost igara koje su se pojavile na njihovoj Steam prodavnici u toku prethodnog meseca.

Pa tako sada pred nama imamo rezultate iz septembra, odnosno 20 najprodavanijih igara na Steamu koje su izašle u Septembru.

Kao referencu za ovu tabelu, Valve uzima rezultate prodaje na Steamu u periodu od dve nedelje od trenutka izlaska igre, pa zato ove rezultate uvek dobijemo u drugoj polovini narednog meseca, kako bi i igre koje su izašle krajem analiziranog meseca mogle da uđu u obzir.

Kao i do sada, Valve ne daje konkretne brojke za prodaju igara, niti pravi tabelu od 20. do 1. mesta, već prosto lista 20 najbolje prodavanih igara u mesecu redosledom izlaska tih igara. Za nas je interesantno da 15 od 20 ovih igara je opisano u našem aktuelnom broju časopisa, i njihove recenzije možete čitati besplatno na ovom linku.

Valve je dobro primetio da je ovo mesec gde čak 18 od 20 igara sa liste ima podršku za kontrolere, a neke od naslova na listi, kao što su Pro Evolution Soccer, NBA2K i Code Vein, su fanovi gotovo isključivo igrali preko kontrolera, što je i očekivano za ovakav tip igara.

Takođe, Valve naglašava i to što je na listi čak devet igara developera koji su po prvi put lansirali svoju igru na Steamu, i što je odličan pokazatelj za ljude koj žele da plasiraju svoje igre preko ove prodavnice. To su igre Green Hell, Gears 5, Session, Ni no Kuni, Crying Suns, Noita, Flotsam, Cube World i Maelstrom.

Celu listu možete da pogledate na zvaničnom Steam blogu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top