PC

Velika zakrpa za PES 2020 donosi brojna poboljšanja

Nakon što se PES 2020 pojavio, Konami je pred sebe stavio zadatak da ispravi nedostatke koje su fanovi prijavili.

Prva velika zakrpa je stigla i sa sobom nosi poboljšanja u grafici i gejmpleju pre svega. Lica pojedinih igrača su izgledala užasno, skoro kao da su se pojavili u izdanju PES-a iz prošle decenije. Sada je to ispravljeno.

Uklonjen je problem gde se reči komentatora nisu poklapale sa igrom koja se odvija, kao i kada pravi faul nije bio dosuđivan. Reakcije igrača na odvijanje igre su takođe poboljšane.

Gejmplej kao celina je dosta responzivniji i igračima pruža iskustvo koje su i očekivali, što je dobro čuti. Sa zakrpom je stigla i nova obuća, kao i dresovi za neke od brojnih klubova, a kvalitet detalja je veći i kada su u pitanju stadioni.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top