PC

Electronic Arts praktično potvrdio da se vraća na Steam

Borba između digitalnih prodavnica igara postaje sve jača, pogotovo između dva glavna igrača na tržištu, Steam i Epic Store.

I dok Epic Store to radi ekskluzivama i besplatnim igrama, Valve se fokusirao na to da Steam stalno i redovno bogati novim opcijama i pogodnostima za igrače i developere.

Osim toga, Valve radi i na dovođenju nekih “zaboravljenih” igrača na njihovu platformu, pa je tako dolazak Halo kolekcije na Steam univerzalno viđen kao velika pobeda za Valve.

Sada se čini da će još jedan veliki igrač ponovo ponuditi svoje igre na Steamu, i to ni manje ni više nego EA.

Electronic Arts već godinama prodaje svoje igre digitalno na njihovoj Origins platformi, ali čini se da su rešili da se prošire nazad na Steam.

Nakon nekoliko glasina krajem prošle nedelje, na kraju je i sam EA nagovestio ovaj povratak tvitom sa gifom koji vidite ispod, EA šolja iz koje isparava topli napitak( eng. para – steam).

Ovo je svakako pozitivna vest za obe kompanije, a pogotovo mislimo da je ovo velika stvar za Apex Legends, koji će dobiti ogromno novo more potencijalnih igrača na Steamu i tako igri dati potpuno novi život.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top