PC

ESPN otkrio kako će izgledati Overwatch 2 logo i dodatne informacije!

Ostalo je još samo pet dana do početka najvećeg festivala ljubitelja Blizzard igara – BlizzCon 2019.

Za ovu godinu je Blizzars spremio brojna nova iznenađenja, kako bi nadoknadio razočarenje fanova nastalo Diablo Immortalom i ostaliim fijskom iz prošle godine.

Zbog toga su i informacije krenule da cure na sve strane, najpre je praktično potvrđen Diablo 4, zatim je zvanično najavljen dolazak Deathwinga u HotS, beta fajlovi za WarCraft 3 Reforged se “kopaju” na sve strane, a nedavno smo imali i priču o potencijalno novoj WoW ekspanziji.

Sada nam dolaze i, čini nam se proverene, informacije vezane za Overwatch 2. Njih je otkrio ESPN, najveći svetski sportski portal, odnosno njihov esports odeljak. Oni kažu da su od neimenovanog izvora u Blizzardu dobili u posed dokument u kome se nalaze informacije o Overwatch 2.

Prema njima, ovo što vidite na slici iznad je zvanični logo “dvojke”, a sa njim dolaze talenti i predmeti za heroje, PvE sadržaj, među kojima je i co-op misija za četiri igrača smeštena u Rio de Žaneiru.

Osim singlplejer sadržaja, konačno dolazi i prvi novi mod igranja, koji nosi naziv “Push” i čija će prva mapa biti smeštena u Torontu. Ovo je peti tip multiplejer mapa, pore dosadašnjih Assault, Control, Escort i Hybrid.

Kako se očekuje, i PvE sadržaj i novi mod će biti dostupni za igranje već na BlizzConu, ali iz ESPN članka ostaje nejasno da li će sve ovo biti samo nadogradnja postojeće, ili potpuno nova igra koja će se odvojeno kupovati. Neke informacije kažu da će verovatno biti besplatni apgejd cele osnovne igre, ali još ništa nije sigurno.

Bilo kako bilo, ostaje nam da sačekamo BlizzCon kroz nekoliko dana i saznamo konkretne detalje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top