Vesti

Hideo Kodžima planira da kreira VR igru

Čuveni producent, Hideo Kodžima, je nedavno priveo kraju igru Death Stranding, i ne planira da ide na odmor, već razmišlja o nekom o narednih naslova koje će kreirati.

Naravno, ovaj producent uvek planira da se oproba na nekom novom polju, i izgleda da će tako biti i sa narednim naslovima.

On je za jedan portal otkrio kako planira da kreira VR igre i iskazao je ogromno interesovanje na polju virtuelne realnosti, ali i da je to veliki poduhvat, pošto se dosta razlikuje od ostalih naslova na kojima je radio.

Samim tim, ne možemo da očekujemo VR naslov Hidea Kodžime u skorije vreme, ali sa nekom od narednih generacija VR hardvera bi to bilo sasvim moguće.

Kodžima je još ranije iskazao kako na umu ima ogroman broj ideja, ali da nema vremena da sve prevede u delo, zbog čega mora pažljivo birati čemu će se posvetiti. U svakom slučaju, jako bismo voleli da vidimo kako bi izgledao njegov VR naslov.

Inače, danas je potvrđeno da Death Stranding stiže i na PC, a našu recenziju igre možete čitati u petak, 1. novembra!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top