PC

Veliki broj imena cenzurisan tokom kreacije karaktera u The Outer Worlds

RPG igre su kroz godine donosile sve veću slobodu igračima kada je u pitanju kreiranje karatera pre samog početka avanture.

Međutim, igrači će se u najnovijem naslovu studija Obsidian Entertainment susresti sa ograničenjima po pitanju odabira imena tokom kreiranja karaktera.

Obsidian je cenzurisao oko 500 imena, i tu se nalaze nazivi koji su s pravom zabranjeni, ali su se tu našla i neka imena za koje se ne može vezati neki uvredljivi pojam, zbog čega jako čudi ovaj potez razvojnog tima.

Zanimljivo je to da je poljska reč “lesbijka”, koja je dosta slična i našoj, zabranjena, dok ista ta reč na engleskom nije. Cenzura imena u multiplejer igrama je sasvim logična, ali se ovde radi o singlplejer naslovu, što nas dosta čudi.

Kompletnu listu svih cenzurisanih imena možete pronaći na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top