PlayStation 3

Sony registrovao PlayStation 6, 7, 8, 9 i 10 u Japanu

Dok nam svakog dana polako pristužu vesti o narednoj generaciji konzola, koja se očekuje negde u ovo vreme 2020. godine, Sony je izgleda rešio da ne gubi vreme i zaštiti odmah sve naredne generacije konzola.

Nedavno smo dobili prve podatke o novom PS5 kontroleru, a sada nam iz Japana stiže vest da je Sony već registrovao i zaštitio PlayStation 6, 7, 8, 9 i 10 u Japanu, tako da je (ako pratimo ciklus od 7 godina po generaciji), praktično osigurano novih Sony konzola sve do 2055. godine.

Za poređenje, Sony je ime PlayStation zaštitio tek 2000. godine (iako je konzola izašla 1994), PS2 je zaštićen 1999. (izašao 2000), dok su PS3, PS4 i PS5 trejdmarkovani 2006. godine, kada je i izašao PS3.

Dakle, još tada je Sony registrovao konzole za narednih 3 generacija i skoro deceniju i po, a sada ide korak dalje i osigurava čak 35 godina novih generacija konzola, odnosno imena 5 budućih konzola.

Zvuči zaista neverovatno kada pomislimo na daleku 2055. godinu i PlayStation 10, vaš autor će tada imati 67 godina, taman da sebe častim novim Sonijem za odlazak u penziju, osim ako ne produže radni vek još više.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top