PC

Nova Battlefield igra stiže tek početkom 2022. godine

Battlefield V je prošao osrednje i nije se preterano dobro pokazao u prodaji, ali i pored svega toga DICE nastavlja aktivnu podršku i konstantno donosi nova poglavlja u igru, poput nedavno dodatog Pacifika.

Dodavanje novog sadržaja će se nastaviti i u narednih godinu i nešto dana, pošto je sada i zvanično potvđeno da sledeće godine nećemo videti novi Battlefield naslov, već će se on pojaviti tek krajem fiskalne 2021. godine, što je zapravo mart 2022. godine.

Osim aktivne podrške za  trenutnu igru u serijalu, Electronic Arts želi da pruži razvojnom timu i dovoljno vremena kako bi se posvetio radu na novoj igri, a ujedno žele i da sačekaju dolazak nove generacije konzola.

Electronic Arts je u finansijskom izveštaju objavio kako u razvoju ima nekoliko igara koje će se pojaviti naredne godine, a nastaviće se i aktivna podrška za pucačinu Apex Legends, koja je nedavno dostigla 70 miliona igrača.

Nije poznato kuda će nas odvesti naredna Battlefield igra. Moguće je da ćemo otići u budućnost, ali je veća verovatnoća da će se DICE pozabaviti sukobima tokom Hladnog rata.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top