PC

Red Dead Redemption 2 za PC možete preuzeti već sada

Iako je najava došla sasvim neočekivano, mnogi igrači sa nestrpljenjem jedva čekaju da uskoče u svet koji nudi Red Dead Redemption 2 na PC-u.

Rockstar Games je svestan svega toga, i zato je igračima omogućio da RDR 2 preuzmu pre nego što on zvanično postane dostupan, kroz pre-load opciju na Rockstar Games Launcheru.

Pre-load je odlična odluka za Rockstar Games, pošto Red Dead Redemption 2 zauzima dosta prostora na hard disku korisnika, što se može videti na osnovu toga da je potrebno preuzeti čak 109 GB.

Kompletne sistemske zahteve za Red Dead Redemption 2 možete pogledati ovde.

Oslobađanje prostora će se verovatno isplatiti, pogotovu ako se u obzir uzme recenzija konzolne verzije igre, gde je ona dobila odlične ocene.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top