PlayStation 4

Anthem se prodaje po izuzetno niskoj ceni

Igra Anthem, studija Bioware, ubedljivo važi za najveće razočaranje ove godine, a i pored obećanja developera stanje nikako da krene na bolje.

Iako je Anthem u početku, bez obzira na probleme, beležio dobru prodaju, situacija se pogoršavala iz meseca u mesec, a sada cena igre dodatno govori o njenoj propasti.

Verovatno vam je poznato da kvalitetni naslovi dosta dugo drže cenu pre nego što se uopšte dođe do sniženja, kao što je slučaj sa GTA V koji je godinama koštao 60$.

Cena igre Anthem na konzolama je sada, nakon nepunih 8 meseci od pojavljivanja, spala ispod 10€, i to izvan rasprodaja i akcija, što govori o trudu pojedinih prodavnica da na bilo koji način rasprodaju igru koja retko koga može da privuče u trenutnom stanju.

Cena je izuzetno niska, a verovatno će sa dolaskom praznika cena biti još niža, ili će se davati besplatno uz druge produkte, kao što je bio slučaj sa Fallout 76 koji se delio sa polovnim kontrolerima.

Bioware je nedavno objavio da ne diže ruke od Anthem i da će dati sve od sebe da je dovede u stanje kakvo igrači očekuju, ali će se tek kasnije videti da li je taj trud uzaludan ili ne.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top