PC

Apex Legends dostigao 70 miliona igrača

Jedna od najpopularnijih Battle Royale pucačina koja se pojavila ove godine, i to sasvim iznenada, Apex Legends, nastavlja da raste i do sada je okupila preko 70 miliona igrača.

Priliv igrača je odlična vest za Respawn Entertainment, koji je nakon fantastičnog starta usporio tempo dodavanja sadržaja kako bi sačuvao zdravlje svojih zaposlenih.

Dolazak treće sezone je znatno osvežio igru i oduševio veliki broj igrača, što je važan faktor kada je u pitanju dalji rast, a Apex Legends očekuje još više igrača, pošto će se igra uskoro pojaviti na Steamu, čime postaje dostupnija široj publici.

Zahvaljujući uspehu koji Apex Legends uživa, Electronic Arts je u finansijskom izveštaju izjavio kako će se fokusirati na dalji razvoj igre, kao i na kreiranje drugih live-service igara.

Podsećamo, najavljeno je da će sledeće godine Apex stići i na Steam, što će dodatno uticati na broj igrača i Apexu otvoriti jednu sasvim novu bazu igrača.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top