PC

Bethesda predstavila Fallout 1st, plaćeno “premijum” članstvo za Fallout 76

Bethesda je poslednjih godina na nemali broj načina uspela da razočara svoje fanove, toliko da ih ni obećanje o Elder Scrolls 6 neće spasiti budnog oka kritike i fanova.

Pre oko godinu dana je izašao Fallout 76, Bethesda odgovor na lavinu looter shooter pseudo mmo naslova, koji je trebao da Bethesdi omogući udeo u tom delu tržišta, ali se ubrzo ispostavilo da je za njih FO76 bio samo noćna mora i jedna od najgore ocenjenih igara u istoriji kompanije.

I taman kada su krenule da pristižu brojne promene koje su igrači zavoleli, Bethesda kao da je namerno rešila da “testira” strpljenje fanova novom najavom – uvodi se “premijum” članstvo za igrače sa mesečnom pretplatom.

I ta pretplata nije uopšte mala, iznosi čak 13 dolara mesečno, ili 100 dolara ako se odmah pretplatite za godinu dana!

Zvanično se zove Fallout 1st i donosi privatne svetove, neograničen prostor za krafting materijal, 1650 atoma mesečno, Sruvival Tent, Ranger Armor i brojne ikonice i emotikone.

Naravno, ovo je odmah izazvalo brojne negativne reakcije po forumima, Redditu i Jutjub kanalima, tako da ćemo videti kako se će na kraju sve to razviti i da li će ostati u ovom obliku u kom ga je Bethesda najavila.

Detaljnije o svakoj od ovih stavki koju donosi premijum pretplata, možete pročitati na zvaničnoj stranici, prateći ovaj link.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top