PC

Crossplay opcija za PS4 sada dostupna svim developerima

Prošlo je godinu dana otkako je kompanija Soni načinila ogroman korak napred i omogućila krosplej igranje između korisnika Playstationa sa ostalim konzolama.

Crossplay funkcija je tokom prethodnih 12 meseci bila dostupna samo kao beta verzija i samim tim je pristup imalo svega nekoliko developera.

Igara koje imaju crossplay je trenutno malo, to su Fortnite, Paladins, Rocket League i Dauntless, ali će broj ovog tipa igara uskoro postati još veći.

Ova funkcija je odnedavno izašla iz beta faze i postala je dostupna svim developerima koji planiraju njenu implementaciju u igre.

Ovo se odigralo bez ikakvog zvaničnog saopštenja, već se saznaje iz intervjua sa jednim direktorom kompanije Sony.

Ovo je odličan potez i smatramo da će doneti dosta boljitka svim igrama. Naslovi koji će nam se uskoro pojaviti sa krosplejom su PUBG i CoD: Modern Warfare

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top