PlayStation 4

Naughty Dog odložio datum izlaska za The Last of Us 2

Nakon svega mesec dana otkako smo dobili datum izlaska za najiščekivaniju Playstation igru, The Last of Us Part 2, stiže vest o odlaganju.

Informacija se prvobitno pojavila kao glasina, a ubrzo je i sam Naughty Dog potvrdio te glasine o odlaganju i pružio je novi datum izlaska, sada, pomalo razočaranim fanovima.

Ovako dobijamo priliku da The Last of Us 2 zaigramo 29 maja, umesto 21. februara naredne godine, kao što je prvobitno bilo najavljeno.

Uz novi datum izlaska stiglo je i izvinjenje sa objašenjem kako je razvojni tim tek nedavno shvatio kako jednostavno ne bi imali vremena da završe rad na igri do februara, pa će im tako dodatno vreme pomoći da pred fanove donesu kompletan produkt visokog kvaliteta.

Žao nam je što je The Last of Us Part II odložen, ali razumemo odluku studija Naughty Dog i željno iščekujemo maj naredne godine, čime se ujedno zaobilazi konkurencija, pošto će se u februaru pojaviti još igara drugih izdavača.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top