PlayStation 4

Novi trejler za Death Stranding prikazuje brojne opasnosti

Dobili smo još jedan trejler za Death Stranding koji nam prikazuje nove detalje vezane za svet prepun opasnosti u igri.

Ovaj put se ne radi o prikazu gejmpleja, već je u pitanju sinematik, čiji je cilj da prikaže kakve sve opasnosti igrači mogu doživeti kroz oči glavnog protagoniste Sema(Norman Ridus).

Problemi koji nas očekuju u pokušaju da ponovo povežemo razorenu državu su gubljenje paketa, motorizovani neprijatelji, ali i sila koja dolazi sa drugog sveta i to najčešće sa pojavom padavine zvane Timefall.

Pogledajte i sami šta možete očekivati, a mi vas podsećamo da Death Stranding izlazi 8. novembra za PS4, što je dodatno potvrđeno ulaskom igre u gold fazu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top