PC

Novi video nam pokazuje sve što treba da znamo o Marvel’s Avengers

Do izlaska igre Marvel’s Avengers ostalo je još sasvim dovoljno vremena (15. maj 2020), ali već sada polako dobijamo informacije koje nam potpuno zaokružuju priču i saznanje o onome što ona treba da nam donese.

Pa nas tako novi video, koji se jednostavno zove “pregled igre” uvodi u sve one osnove priče i gejmplej sistema, kako bi razumeli o čemu se tačno radi u igri i šta možemo da očekujemo. Nismo videli ništa specifično novo, ali je sada sve to upakovano u jedan fin video.

Moramo da kažemo da je video zaista odrađen odlično i vrlo pregledno, pa tako u ovih tri minuta saznajemo najpre šta je osnova priče, odnosno o događaju koji je rasturio Avengerse, i zamenio ih zlim A.I.M. robotima, te Ms. Marvel kao junakinjom koja će “ekipu” ponovo okupiti, a zatim i elemente gejmpleja.

Do sada je otkriveno šest Avengersa koje možete igrati, a biće ih naravno i više. Svakog od njih možemo opremiti brojnim skinovima, odnosno modelima kostima koje su imali kroz istoriju Marvela, kao i brojnim novim kostimima napravljenim originalno za igru. Sa gejmplej strane, heroji će takođe moći da se opremaju raznom opremom i specijalnim veštinama.

Iz baze, igrači će moći da pokreću kako singlplejer misije, tako i multiplejer misije, zvane Warzone, odnosno co-op za do četiri igrača. Bilo šta i bilo gde da radite, sve će biti uvezano i uticati na opšti progres vaših heroja.

Uživajte u trejleru:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top