Meridian
PC

Patch 8.3 donosi nove rase u WoW

World of Warcraft nastavlja da se širi sa svakim novim apdejtom, a Blizzard je sada bez ikakve najave otkrio 8.3 apdejt koji donosi gomilu novina.

Glavna novina su dve rase, jedna se pridružuje Alijansi, a jedna Hordi. Novi pripadnici horde će biti rasa zvana Vulpera i koja dosta liči na lisice. Ova rasa vam je možda već poznata od ranije, pošto je od prošle godine prisutna u svetu, ali ne kao igriva rasa.

Rasa koja se pridružuje Alijansi jesu Mechagnomes, koji sa sobom donose robotske delove tela.

Od ostalih novina koje dolaze sa 8.3 apdejtom dobijamo i naredno poglavlje u priči koje se nastavlja direktno nakon oslobađanja N’Zotha i igrače vodi u Eldritch dimenziju. Tu će biti i nova solo kampanja koja donosi dosta izazova.

Više o novinama možete saznati u videu ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

To Top