PC

Soni trajno umanjio cenu pretplate za Playstation Now servis

Playstation Now servis nije dobio preterano mnogo pažnje od strane igrača, i pored toga što je omogućio mnogima da igraju Playstation igre na računarima.

Jedan od razloga za slabu zapaženost ovog servisa jeste i inicijalno visoka cena pretplate, pogotovu na godišnjem nivou, što je Soni izgleda i uvideo.

Soni je cenu pretplate smanjio trajno i značajno, pošto će mesečno ovaj servis koštati 10$ umesto dosadašnjih 15, a godišnja pretplata je smanjena sa 100$ na svega 60$.

Uz smanjenje cene pretplate je stiglo još pogodnosti – Playstation Now je postao bogatiji za par odličnih hitova. Ponudu će uskoro obogatiti God of War, GTA V i Uncharted 4: A Thief’s End.

Soni se na ovaj način trudi da ubrza korak i stigne Majkrosoft sa Xbox Game Pass servisom, koji se ovog leta pojavio i pred PC publikom sa setom odličnih igara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top