PC

Uskoro stiže novi trejler za Werewolf: The Apocalypse

Kreatori igara Blood Bowl i Call of Cthulhu, studio Cyanide, uveliko rade na Werewolf: The Apocalypse – Earthblood, adaptaciji igre koja će nas odvesti u mračni svet i traganje za osvetom iz perspektive vukodlaka.

Od najave igre, koja se odigrala početkom 2017. godine, developeri su podelili izuzetno malu količinu detalja sa fanovima i medijima, pa se tako zna izuzetno malo.

To će se uskoro promeniti, pošto je najavljeno da će Earthblood biti prisutan na PDXCon 2019 konvenciji u Berlinu i da će tamo zvanični biti podeljeno više detalja o samoj igri.

Samo otkrivanje je zakazano za 19. oktobar, i već se zna da nas očekuje punokrvni trejler, a do tada imamo samo ovaj kratki tizer:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top