Mobile

Blizzard predstavio svoj auto-chess: Hearthstone Battlegrounds

Ukoliko pratite trendove u multiplejer igrama, verovatno do sada već znate da su ove godine najveću “pobedu” odnele takozvane auto-chess, odnosno auto battler igre.

Sve je počelo sa Dota 2 modom Dota Auto Chess početkom ove godine, a sada imamo čak tri igre za nekoliko platformi, LoL Teamfight Tactics, Dota Underlords, i Auto Chess za Epic Store, na kome radi originalni tvoac Auto Chessa.

Sada u trku upada i Blizzard, ali ne sa samostalnom igrom, već sa novim modom za Hearthstone, koji nosi naziv Hearthstone Battlegrounds.

Kako se kaže u objavi, on  donosi “sveže i strateško” iskustvo za osam igrača u Hearthstone. Uzećemo ulogu jednog od 24 heroja, svaki sa jednistvenim hero powerom i svaki sa specifičnim osobinama koje menjaju način naše strategije, odnosno to kako regrutujemo minione i vodimo ih u bitku.

I dalje nismo sigurni kako će to sve tačno izgledati, ali ako vas interesuje više detalje, možete dublje informacije pronaći na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top