PC

Ekipa na okupu u Parizu – predstavljen Overwatch 2!

Još jedna od glasina iz prethodnih nedelja je večeras potvrđena na BlizzCon 2019 – najavljen je Overwatch 2!

Novi sinematik nam pokazuje okupljlanje družine u Parizu kako bi pomogli Parižanima, što ujedno najavljuje Overwatch 2.

Šta tačno Overwatch 2 znači? Pre svega, svi igrači Overwatch i Overwatch 2 će imati deljeni multiplejer. Dakle, bilo da posedujete OW2 ili samo OW, imaćete pristup svim novim kompetitivnim mapama i herojima.

Takođe, ako se odlučite a pazarite Overwatch 2, prenosite sav vaš sadržaj iz “keca” u dvojku, dakle sve skinove i druge kozmetike, sve će to ostati sa vama i u dvojci.

Ono što će biti novo za vlasnike Overwatch 2 jesu narative i co-op misije. U okviru co-op sadržaja, možete levelovati vaše heroje i davati im talente koji poboljšavaju ili menjaju svojstva njihovih osobina.

Tu je i osveženi vizuelni izgled svih heroja koji dolazi sa Overwatch 2.

Ono što i dalje nije jasno, jeste kako i za koliko će se prodavati OW2, ali ono što vidimo kao sadržaj dvojke, od trenutno prikazanog, ne čini nam se dovoljnim da bude vredno “pune” cene igre kada izađe, tako da verovatno očekujemo da će tu biti još nekog keca u rukavu.

Za sada, nismo impresionirani. Veliki apgrejd za osnovu igru? Da. Nova igra? Ovo to nikako nije.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top