PC

Nvidia RTX 2080Ti ne može da pokrene Red Dead Redemption 2 u 4K 60FPS

Kada su objavljeni sistemski zahtevi za Red Dead Redemption 2 na PC-u, dosta pažnje je privukao podatak da je igračima potrebno čak 150 GB prostora na hard disku.

Sa druge strane, mnogi su bili iznenađeni ostatkom minimalnih i preporučenih zahteva, gde se kao minimum tražila Nvidia GTX 770, a preporučena je GTX 1060 grafika.

Ipak, stvari se znatno menjaju za igrače koji žele da zakorače u 4K svet i da pritom zadrže dostojan frejmrejt od 60FPS-a.

Pred sam izlazak je otkriveno da najsnažnija grafička kartica u RTX generaciji kompanije Nvidia, RTX 2080 Ti, neće moći da pokrene RDR 2 u 4K rezoluciji i 60 sličica u sekundi sa maksimalnim podešavanjima.

Ovo dolazi od same kompanije Nvidia, koja je objavila najpogodnije grafičke kartice za različite rezolucije uz preporučeni nivo detalja. Tu je i navedeno da će igrači morati da žrtvuju određena podešavanja kako bi mogli da zaigraju 4K 60fps.

Postoji još igara koje nije moguće pokrenuti sa tim podešavanjima, a ostaje da vidimo kako će se Red Dead Redemption 2 pokazati u praksi na PC-u.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top