PC

Zahvaljujući moderima, Star Wars Battlefront 2 sada možete igrati i u LEGO stilu

Moglo bi se reći da je Star Wars Battlefront 2 prošao kroz sito i rešeto zahvaljujući pohlepi, a izgleda da se ovaj naslov dosta danas dobro drži kod fanova, opet zahvaljujući developerima koji su igru doveli u zaista odlično stanje aktivnim dodavanjem sadržaja.

O tome govori i aktivna grupa modera koja stalno nastoji da na neki način izmeni iskustvo igračima. Grupa novijih modova koji su se pojavili za Battlefront 2 su oni koji igru više čini da izgleda kao čuveni LEGO Star Wars nego obična igra.

U pitanju su vizuelne promene, ali svakako vredne da se sa nostalgijom prisetimo LEGO izdanja, jedan mod čini da Yoda izgleda drugačije, tu su i Battle Droidi koji su potpuno izmenjeni, a jedan mod menja i izgled menija.

Tu je još dosta modova ako ste zainteresovani, što je sasvim dovoljno da vam održi pažnju dok se ne pojavi nova LEGO Star Wars igra naredne godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top