PC

The Lord of the Ring Online dobija novu ekspanziju – Minas Morgul

Ovog leta je najavljeno da je u izradi sasvim novi The Lord of the Rings MMO naslov, ali to ne znači da će studio Standing Stone Games odustati od svog, 12 godina stare, MMO-a o pričama iz Srednje zemlje.

Ovaj naslov je kroz dugi niz godina dobija razne ekspanzije koje su stalno proširivale priču i iskustvo igračima koji su i dalje poprilično aktivni, a sada je došao red na još jednu.

Nova ekspanzija za The Lord of the Rings Online igrače vodi u Minas Morgul i jedan od prelomnih momenata u istoriji Srednje zemlje. Pred igračima su dve nove regije – Morgul Veil i Mordor Besieged – nova rasa patuljaka, preko 250 novih kvestova(!), a fanove priče će obradovati i postojanje dodatnih detalja o bitkama iz Drugog doba.

Takođe, level cap je podignut na 130, dodat je Shelob raid za do 12 igrača, kao i još dosta novog sadržaja.

Oduševljeni smo količinom novog sadržaja za ovaj MMO, i nadamo se da će požrtvovani developeri nastaviti sa dodavanjem novina i u narednim godinama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top