PC

GTA V i dalje neverovatno popularan, ukupna prodaja dostigla 115 miliona primeraka

Sa svakim novim finansijskim izveštajem kompanije Rockstar prati se neverovatni rast prodaje igre Grand Theft Auto 5, koja je svoj debi doživela još 2013. godine.

Rockstar i Take-Two su objavili da je zaključno sa septembrom GTA V prodat u oko 115 miliona  primeraka, što znači da se između maja i septembra prodalo oko 5 miliona kopija igre.

Mnoge druge igre ne uspevaju da ostvare 5 miliona prodatih kopija u prvih 6 meseci od izlaska, a GTA V je to ostvario i posle više godina postojanja.

Naravno, za to je zaslužna aktivna podrška developera koji redovno dodaje novi sadržaj u vidu vozila, događaja i misija u GTA Online.

Podsećamo vas da je GTA V prošle godine postao “umetničko delo” sa najvećom zaradom u istoriji čovečanstva, tako što je zahvaljujući ogromnom profitu premašio i brojne filmove, a sada očigledno nastavlja da diže lestvicu još više.

Ostaje samo da vidimo da li će Red Dead Redemption 2 uspeti da ostvari uspešnu prodaju kao GTA V, ili će to ipak biti GTA VI, kada se eventualno pojavi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top