Nintendo 3DS

Nintendo planira da nastavi sa podrškom za 3DS i u 2020. godini

Popularna “ručna” konzola, Nintendo 3DS, će u februaru naredne godine proslaviti svoj 9. rođendan, od kada se prvi put 26. februara pojavila u Japanu.

I posle svih ovih godina, i dalje važi za jednu od omiljenijih Nintendo konzola, koja je do sada prodata u preko 75 miliona primeraka.

Kako joj se polako bliži kraj ciklusa, mnoge vlasnike ovog preklopnika brine do kada će Nintendo nastaviti da pruža podršku za ovu džepnu konzolu, i čini se da će sa istom nastaviti makar i u narednoj godini, kao i ovih poslednjih 2-3.

To znači da ćemo čak i u 2020. videti tu i tamo da se pojavi neki novi naslov za ovu konzolu, što je u eri kada se pojavio i Switch Lite, za vlasnike 3DS-a zaista i više nego što se mogu nadati.

Ovo je potvrdio Dog Bouser, predsenik Nintendo Amerike, koji je rekao da će 3DS biti “živ onoliko koliko vreme to bude pokazalo”, odnosno koliko za time bude bilo potrebe i dokle god se pokazuje da i dalje postoji želja i potreba kod igrača da kupuju nove naslove za ovu vremešnu konzolu.

Tako da, ukoliko ste vlasnik 3DS i želite da dobijate i dalje nove igre – kupujte one koje se pojave i pokažite da vas još ima!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top