PC

Nove mape i novi mod igranja stigli u Call of Duty: Modern Warfare

Infinity Ward ne gubi vreme kada je u pitanju novi sadržaj za Call of Duty: Modern Warfare, već je sada doneo besplatni apdejt koji nosi novi mod igranja zajedno sa novim mapama.

Standardni multiplejer modovi u ponudi imaju Shoot House mapu, koja je dosta mala po pitanju površine i donosi fokus ka borbama prsa u prsa. Druga dodata mapa je Krovnik Farmland koja pripada Ground War modu i ona predstavlja veliko okruženje koje daje dosta prostora za taktiziranje.

Što se novog moda igranja tiče, to je Hardpoint, kojeg smo već viđali u prethodnim igrama i on zahteva zauzimanje jednog objektiva i njegovu odbranu od napadača.

Pored novina, igrače očekuje dosta ispravki bagova i poboljšanja, a tu je i preko potrebno nerfovanje oružja i claymore zamki.

Sasvim solidan dodatak za Modern Warfare i nadamo se da će developeri nastaviti ovim tempom i u narednim nedeljama i mesecima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top