PC

Bethesda banovala kreatora interaktivne mape za Fallout 76, odbija da mu vrati novac

Izgleda da je Bethesda definitivno digla ruke od toga šta fanovi žele i imaju da kažu, te nastavlja da tera po svom, čime dodatno čini štetu sebi.

Ova kompanija je sada banovala kreatora interaktivne mape za Fallout 76, koja je dosta pomogla igračima pri upoznavanju sa svetom iz igre.

Ovime je na površinu isplivalo i kako Bethesda poštuje požrtvovane fanove, koji ulažu sopstvena sredstva i dragoceno vreme kako bi Fallout 76 načinili boljim iskustvom. Ovim je ujedno stala na put razvoju brojnih drugih alatki za ovaj naslov, koje su bile potpuno besplatne i bez ikakve podrške developera.

Ovaj igrač je u proteklim mesecima okupio tim od više igrača koji su se bavili i otkrivanjem bagova i greški u igri, i koje su slali direktno kompaniji Bethesda, čime su imali direktan doprinos kreiranju povoljnije klime za druge igrače.

Bezobrazluk kompanije ne staje tu, jer Bethesda ne želi da ovom igrači vrati novac kojim je kupio problematičnu Fallout 1st članarinu, već ga je dugo vremena ignorisala, a kada je odgovor konačno stigao, igraču je dat mizerni gift card kojim je dobio predmet u igri vrednosti od svega 14$.

Prosto je iznenađujuće videti kako se jedan izdavač i developer ophodi prema igračima, i to sve izgleda kako bi ugrabili više novca, dok ostavlja da se zajednica polako gasi.

Kreator interaktivne mape, i neko ko je potrošio “na stotine dolara u igri”, kaže kako u potpunosti diže ruke od igre i poručuje i ostalima da je vreme za taj potez.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top