Vesti

Diablo 4 će imati kozmetičke mikrotransakcije

Nije da ovo što piše u naslovu nismo očekivali, ali eto, bar je u ovoj ranoj fazi zvanično potvrđeno da će Diablo 4 imati mikrotransakcije.

Ovo je potvrdio vodeći dizajner igre, Džo Šeli, kada je upitan o monetizaciji igre.

On je to rekao strimeru Quin69, koji ga je to upitao prilikom testiranja igre na BlizzConu. Pitao ga je da li će se Diablo kupovati kao “premijum” (kupi i igraj) tip igre, ili će bit f2p/sa pretplatom.

Šeli je rekao da će se, baš kao i Diablo III, kupiti osnovna igra, i da će zatim biti i ekspanzija, ali i da će u samoj igri postojati mikrotransakcije, koje će biti isključivo kozmetičke prirode.

Šeli je dalje rekao da, iako je sve u veoma, veoma ranoj fazi, da će to biti neka vrsta prodavnice u kojoj će igrači moći da pazere stvari unutar igre.

Nisu baš najsjajnije vesti, ali realno, nešto sasvim očekivano od ovakvog tipa igra poslednjih godina.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top