Mobile

Call of Duty: Mobile nadmašio PUBG i Fortnite po broju preuzimanja u prvih mesec dana

Call of Duty franšiza nije zabeležila veliki uspeh samo na računarima i konzolama ove jeseni, već je ogromnu popularnost dostigao i naslov namenjen mobilnim uređajima.

Call of Duty: Mobile je uspeo da za svega 24 časa prikupi preko 20 miliona igrača, čime je zabeležen ogroman uspeh. Podaci otkriveni mesec dana nakon lansiranja potvrđuju da je ova pucačina uspela da nadmaši PUBG i Fortnite, kada je u pitanju sam period nakon izlaska.

Ova pucačina je uspela da sakupi neverovatnih 148 miliona igrača samo tokom prvog meseca, dok je PUBG Mobile za isti period dostigao 60 miliona igrača, a Fortnite svega 30 miliona.

Ovo je odličan uspeh za franšizu i sada samo ostaje da pratimo u kojem će smeru Activision odvesti ovu mobilnu pucačinu. Znamo da se sprema dodavanje novog sadržaja, a u planu je i povratak izmenjene podrške za kontrolere, koja je izazvala dosta problema na samom lansiranju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top