PlayStation 4

Naughty Dog zapošljava za rad na multiplejer projektu

Najpopularniji i najproduktivniji studio koji se nalazi pod Sonijevim okriljem je definitivno Naughty Dog, koji naporno radi na drugom delu u The Last of Us serijalu.

Međutim u studiju se izgleda pripremaju za novi veliki projekat koji će biti multiplejer prirode, što su suptilno i najavili kada su rekli da TLoU2 neće imati isti.

To dolazi putem listinga za posao koji je objavio vodeći dizajner studija Naughty Dog u Santa Monici, gde se navodi da im je potreban programer koji bi se pridružio “multiplejer timu” za rad na onlajn sistemima.

Nije otkriveno o čemu je reč i šta možemo očekivati od Naughty Doga, odnosno da li se radi o multiplejer dodatku za već postojeću igru, kao što je odloženi The Last of Us Part 2, ili je reč o novoj igri koja će se pojaviti zajedno sa lansiranjem Playstation 5 konzole.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top