PC

Na X019 konačno stiže info o Age of Empires 4!

Četvrti deo kultne strategije Age of Empires 4 najavljen je pre sada skoro dve i po godine, na Gamescom 2017.

Bila je to samo tizer najava, bez ikakvih detalja, nego čisto da se kaže da se na igri radi. Dve i po godine kasnije, i mi još ni jedan jedini detalj o igri nismo dobili, ali to će se danas promeniti.

Naime, danas počinje X019 u Londonu, godišnji Xbox festival koji predstavlja centar vesti i dešavanja kada je Majkrosoftovo gejming odeljlenje u pitanju.

I na njemu, izgleda da nam konačno stižu vesti za Age of Empires 4, ili nam tako barem nagoveštava Aron Grinberg, glavnim marketing čovekog za Xbox Games, kao što možete videti na slici ispod.

Podsećamo, pored ovih, možda dobijemo i neke nove vesti za Age of Mythology? Ko zna, ali svakako ćemo detaljno pratiti ovaj festival naredna tri dana i preneti vam sve vesti!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top