Mobile

Google Stadia počinje sa radom bez mnogih najavljenih funkcija

Izgleda da će se Guglov Stadia servis za strimovanje igara putem oblaka naći u problemima još na samom početku, pošto veliki deo najavljenih funkcija neće biti dostupan naredne nedelje.

Zaposleni u kompaniji Gugl su sada, svega par dana pred lansiranje, objavili da PC korisnici neće moći da igraju naslove u 4K rezoluciji, kao i da će čitavo iskustvo biti bez surround sound opcije i HDR podrške, već će se to pojaviti “negde tokom naredne godine”.

Ni funkcija praćenja gejmpleja svojih prijatelja neće biti dostupna od prvog dana, kao ni deljenje save fajlova putem linka. Dalje, integracija Google Asistenta će biti znatno ograničena, pa će tako korisnici moći samo da je koriste za paljenje TV-a i pokretanje igara.

Lista funkcija koje neće biti dostupne je ogromna, što je stvarno razočaravajuće i pokazuje kako Gugl ne ume da održi dato obećanje, već pušta u rad servis sa izuzetno slabom ponudom funkcija.

Slaba je i ponuda igara, pošto je najavljeno svega 12 naslova, a do kraja godine se može očekivati još 14 njih, što je malo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top