PC

Najavljen Path of Exile 2

Tokom održavanja ovogodišnje konvencije posvećene Path of Exile brendu, ExileCona, dobili smo najavu drugog dela, koji zapravo neće biti zasebna igra.

Kako studio Grinding Gear otkriva, Path of Exile 2 je zapravo ogromna ekspanzija koje će doneti velike promene u već postojeću igru i njene ključne mehanike.

Prema prvim detaljima, poznato je da će igrači dobiti potpuno novu priču, podeljenu u 7 činova i smeštenu čitavih 20 godina nakon završetka koji se odigrao u prethodnoj priči, koja će takođe biti dostupna kada se pojavi PoE 2.

Stari igrači će zadržati sve predmete i dragocenosti koje poseduju, ali će morati da kreiraju novog karaktera kako bi mogli da zaigraju novu priču. Što se tiče velikih promena, one se ogledaju u izmenjenim osobinama karaktera i izmenjenoj fizici.

Beta testiranje će početi tek krajem naredne godine, a još uvek nije poznato za kada je pun izlazak planiran. Path of Exile će naravno nastaviti da dobija novi sadržaj bez ikakvih promena u pogledu rasporeda.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top