PC

Započet rad na novoj Mass Effect igri?

Mass Effect: Andromeda se nije preterano istakao kod publike pre svega zbog brojnih grešaka developera, studija Bioware, poput užasnih animacija lica karaktera.

Nakon izlaska te igre se dosta slabo govorilo o novom naslovu u serijalu, pošto je sva pažnja studija Bioware bila okrenuta ka izradi igre Anthem i ka radu na Dragon Age 4.

Međutim, sada najnovije glasine upućuju na to da je započet rad na novoj igri u Mass Effect serijalu i da se radio o izuzetno ranoj fazi razvoja. Prema tim glasinama, novi Mass Effect naslov se može očekivati najranije krajem 2021. godine, i to nakon pojavljivanja Dragon Age igre.

Još uvek se radi o glasinama, tako da ćemo strpljivo čekati na potvrdu developera i izdavača, ali je svakako velika verovatnoća da dobijamo novi Mass Effect, pošto je i sa studio potvrdio da definitivno neće dići ruke od ovog vrednog serijala.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top