PC

Nasumične loot kutije će konačno biti uklonjene iz PUBG

Kao i u mnogim drugim igrama ovog tipa, loot kutije su zadavale dosta frustracija i glavobolja igračima u Player’s Unknown Battlegrounds, ali se razvojni tim konačno dosetio da taj problem reši.

PUBG korporacija je u prethodnim mesecima radila na izradi potpuno drugačijeg loot sistema u odnosu na ovaj koji je trenutno dostupan u igri, odnosno sistem koji bi igračima davao loot kutije za koje trebaju uložiti još novca i to onog pravog, jer bez njega nije moguće otvoriti loot kutije.

Te loot kutije su one premium tipa, dok postoje i one koje se za valutu iz igre mogu jednostavno otvoriti, ali su se nasumično dodeljivale igračima, što je mnogima smetalo.

Izmene se ogledaju u odvajanju ovog sistema, kao i u kreiranju primamljivijeg sadržaja koji će se dobijati kao loot, i koji će imati dosta bolji vizuelni prikaz.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top