PC

Da li nam se to konačno sprema Alan Wake 2?

Studio Remedy Entertainment je poslednjih godinu dana stvarno “do guše” u spolu, a čini se kao da nikada ni ne staju.

Letos su nam doneli sjani Control, a sada uveliko rade na pomalo čudnom projektu za njih – singlplejer narativnoj kampanji za popularnu istočnjačku pucačinu CrossfireX.

No, izgleda da ni to nije jedini projekat koji se tu trenutno dešava, jer je Sem Lejk, jedan od glavnih pisaca u studio, danas tvitovao ovu sliku koju vidite ispod, gde kaže da “se krije” kako bi pisao novu priču za igru ovog studija.

Naravno, to može biti svašta, ali neke ranije glasine i nagađanja nam govore da su velike šanse da se konačno vratimo u svet Alan Wake, mada bi vaš autor iskreno voleo da vidi i neeku novu Maks Pejn igru, ali, nažalost, to ne zavisi toliko od studija Remedy, koliko od Rockstara, koji je vlasnik te franšize.

Bilo kako bilo, lepe vesti, jer je u pitanju provereni studio koji donosi odlične igre!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top