PC

Resident Evil 3 rimejk stiže sledeće godine?

Jedna od igara koja je svakako obeležila ovu godinu na izmaku, jeste sjajni Resident Evil 2 Remake, koji je pokazao da je Capcom na potpuno pravom putu povratka poverenja fanova.

Zato nas veoma raduju ove glasine koje su danas isplivale na internetu, a koje kažu da bi rimejk trojke mogli da vidimo već u narednoj godini.

Imajući u vidu da se Resident Evil 2 Remake prodao u preko pet miliona kopija za manje od godinu dana, odluka da se napravi rimejk trojke deluje kao veoma logična, i što se slaže sa onim što je rekao producent RE2, Yošiaki Hirabajaši, koji je rekao da će rimejkovi ostalih RE igara stići ako “fanovi pokažu entuzijazam”, što ovolika prodaja svakako predstavlja.

Verovatno je i dosta lakše da se sada napravi rimejk trojke, jer će verovatno deliti brojne asete i stvari koje su već napravljene za rimejk drugog dela, pa možda dobijemo Resident Evil 3 rimejk septembra naredne godine, na 21. rođendan originala, baš kao što je i RE2 rimejk izašao na svoj 21. rođendan.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top