PC

Cyberpunk 2077 će ipak imati mikrotransakcije, ali samo za multiplejer

U vikendu za nama, poznata poljska gejming kompanija, CD Projekt, je imala konferencijski razgovor, na kome je predsednik kompanije Adam Kicinski pričao sa investitorima o uspesima u prethodnom periodu i planovima za budućnost.

Jedna od tema bio je u miltiplejer u Cyberpunk 2077, za koji već neko vreme znamo da će se pojaviti nešto nakon izlaska igre.

Iako je CD Projekt snažno insistirao na tome da igra neće imati mikrotransakcije, čak i pre samo mesec dana, sada izgleda da se točak ipak okrenuo i da ćemo neku vrstu monetizacije unutar multiplejer dela igre ipak videti.

Kako je Adam rekao u razgovoru, “sve je još uvek u ranoj fazi, dosta eksperimentišemo, jer je ovo ipak naša prva multiplejer igra. Bilo kako bilo, nećemo prekršiti naš dogovor sa igračima, i potrudićemo se da sve što igrači budu kupovali ima svoju pravu vrednost, onoliko koliko za to plate”.

Dakle, ovo znači da će neka vrsta monetizacije unutar igre ipak postojati, kada je u pitanju multiplejer, što je na kraju dana ipak i očekivano, ali ostaje nam da vidimo samo i kako će to da bude izvedeno.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top