Gadgets

Valve prestaje sa proizvodnjom Steam kontrolera

Ovog utorka uveče počela je velika Steam rasprodaja, na kojoj se nalaze neki zaista sjajni popusti, ali jedan je mnogima posebno zapao za oko.

Naime, Steam kontroler se može pazariti za neverovatno malih 5 dolara trenutno, plus troškovi pošiljke do vas.

Ovo deluje kao stvarno neverovatna cena, ali vrlo brzo smo i saznali zašto. Kako je preneo portal The Verge, oni su kontaktirali Valve i saznali da se ovde radi o “rastosiljanju” preostalih zaliha, jer je Valve rešio da prestane sa proizvodnjom ovog kontrolera, što je prava šteta, jer je za mnoge ovo bio jedan od najbolje dizajniranih kontrolera svih vremena.

Kontroler se pojavio davne 2013. godine i važi za jedan od gejmpeda koji pružaju najveću slobodu nameštanja kontrola koje ste ikada mogli da vidite, i u tome je ležala njegova najveća snaga.

Sa jedne strane, iako je tužno što se prestaje sa proizvodnjom, sa druge strane, ovo može da znači da Valve planira da pravi neku vrstu “2.0” verzije, odnosno potpuno novi kontroler, ali to ostaje da se vidi.

Ukoliko vas je interesovao ovaj kontroler, sada je najbolja prilika da ga kupite, jer je cena stvarno smešno mala, samo požurite, dok ga još ima u zalihama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top