PlayStation 4

Yakuza: Like a Dragon će ugostiti i neke od poznatih karaktera iz serijala

Najnovija igra u Yakuza serijalu koja je trenutno u izradi, Yakuza: Like a Dragon(Whereabouts of Light and Darkness u Japanu), donosi sa sobom dosta promena u odnosu na prethodnike, poput drugačijeg gejmpleja, lokacije i novog protagoniste, zbog čega se smatra osveženjem serijala.

Ipak, igra će ugostiti i fanovima poznata lica sa kojima su se susretali u prethodnim naslovima, što je otkriveno sa nedavno objavljenim trejlerom.

Trejler je na samom kraju prikazao protagonistu starijih igara, Kazuma Kirju, a članovi razvojnog tima su otkrili da će se pojaviti i Goro Majima, Taiga Saejima i još nekolicina.

Otkriveno je dodatno da će se nova priča dotaći i prethodnih događaja u Yakuza univerzumu, jer ne žele da se pretvaraju da se zbog novog protagoniste ništa nije ni desilo.

Yakuza: Like a Dragon će se pojaviti naredne godine za Playstation uređaje, a velika je šansa da će nešto kasnije i za PC, poput prethodnika.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top