PC

Novi apdejt za No Man’s Sky donosi obilje sadržaja, konačno možete nadograditi brodove

Iako je u početku razočarao igrače, studio Hello Games je No Man’s Sky vratio na pravi put kroz dodavanje apdejtova koji obiluju sadržaj. Ti dodaci su se mahom pojavljivali svakog leta, ali je sada rešeno da oni dolaze dosta češće.

Tako i sada u novembru dobijamo poveće ažuriranje igre nazvano Synthesis, koje se pre svega bavi dodavanjem sadržaja i ispravki koje su fanovi zahtevali.

Glavna novina jeste opcija za nadogradnju brodova, gde možete dodavati nove slotove za smeštaj vašeg inventara, a možete trošiti i valutu igre kako biste nadogradili klasu letelice, što donosi dodatne pogodnosti. Zajedno sa tim, sada možete rasturiti brodove koji vam nisu potrebni kako biste dobili materijale za upotrebu negde drugde.

Alat za manipulaciju terena je takođe nadograđen u vizuelnom smislu sa novim efektima i dodatnim opcijama. Tu je opcija za čuvanje raznih odevnih kombinacija, nove tehnologije i više Multi-alatki.

Upravljanje Exocraftom se sada odvija iz prvog lica na svim platformama, a VR opcija je postala obogaćena dodatnim opcijama, kao što je Photo Mode.

Ovo su samo neke od novina, i ostatak možete pronaći na zvaničnom sajtu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top