PC

Shenmue 3 beleži najgori početak u serijalu, gori čak i od remastera

Nakon izuzetno dugog perioda čekanja na izlazak, i nebrojeno mnogo odlaganja, Shenmue 3 se sredinom novembra pojavio za PS4 i PC uređaje.

Sada, nakon nekoliko nedelja je stigla i prvo objava vezana za to kako je protekao sam datum izlaska i prodaja. Rezultati su neočekivano niski, i to kada je u pitanju PS4 platforma, dok je slaba prodaja očekivana na PC-u zbog Epic Games ekskluzivnosti.

Za PC podataka nema, ali je objavljeno da je prodaja užasna u Japanu, gde serijal uživa najveću popularnost, i da Shenmue 3 prolazi slabije i od remastera prvog i drugog dela.

Shenmue III je za nedelju dana prodat u svega 18.000 primeraka, dok je prvi deo po svom izlasku za isti period ostvario 257.000 kopija, a drugi deo preko 90.000 kopija.

Za druge regije nema detalja, ali je ovo veliki pokazatelj da igra nije najbolje prošla. Sve detalje možete pogledati ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top