PC

The Stanley Parable: Ultra Deluxe odložen uz komične odgovore na mejlove

Ako ste igrali The Stanley Parable, onda nemamo potrebe da vam kažemo bilo šta o igri, a ako pak niste, onda je jako teško reći bilo šta, jer je u pitanju jedan od najčudnijih naslova koji se ikada pojavio u svetu video igara.

“Ultra Deluxe” izdanje ove igre je trebalo da se pojavi ove godine, no, biće odloženo za 2020. godinu “verovatno pre leta”.

Da je u pitanju bilo koja druga igra, ovo je nešto o čemu bismo obično saznli u nekom tvitu ili zvaničnom obaveštenju, međutim, onda to ne bi bio The Stanley Parable.

Pa tako smo ovu informaciju saznali u videu ispod, gde nam čuveni glas čita “zabrinute” mejlove fanova koji ih prosto mole da odlože igru za narednu godinu, i oni na kraju “pod pritiskom” pristaju na to.

Video je potpuno u duhu onoga što vidimo u igri, tako da, ako ste fan, nije vam samo dovoljna informacija da je igra odložena, prosto morate pogledati i video ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top