PC

Kreator Kerbal Space Program nije imao pojma da se radi na nastavku

Nastavak simpatične simulacije svemirskog letenja, Kerbal Space Program, je najavljen na ovogodišnjem Gamescom sajmu, a nedavno je i odložen.

Pošto original i dalje redovno dobija novi sadržaj, najava dvojke je došla kao iznenađenje mnogima, pa čak i kreatoru, koji je studio napustio pre nekoliko godina.

Taj kreator, Filip Falanž, bez kojeg Kerbal Space Program ne bi ni postojao, je saznao da se na dvojci radi tek kada je video trejler, što ga je dosta iznenadilo, ali je u intervjuu rekao da je to sasvim logična odluka.

On je rekao kako je studio preduzeo logične korake u razvoju nastavka i da su se fokusirali na iste elemente na koje bi i on, da je ostao da radi na nastavku.

KSP 2 će dobiti dosta osveženja, u vidu novih mehanika, animacija i poboljšanog multiplejera. Čitav intervju iznenađenog kreatora možete pročitati na sajtu portala Eurogamer.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top