PC

Istraživački rogue-like The Curious Expedition dobio multiplejer

Ukoliko niste čuli za igru Curious Expedition, u pitanju je igra koja nas vraća u istraživačka vremena uzbudljivog 19. veka, gde su brojne ekspedicije obilazile čitavu zemaljsku kuglu u potrazi za novim otkrićima i uzbuđenjem.

Igra sjajno prenosi taj osećaj ekspedicija željnih slave, u kojima se okupljaju plemići i “gospoda” 19. veka i zasta je predstavljala dašak svežine u tadašnjem svetu igara na Steamu.

Igra ima snažne rogue-like elemente, što dakle znači da je smrt članova posade trajna i da nema praštanja. Svaka ekspedicija je predstavlja proceduranlno generisanu avanturu i priču sa tonom sadržaja i veoma lepim pikselastim lokacijama.

E pa, nakon tri godine, ova sjajna igra dobija i multiplejer koji je sinoć stigao u igru! U njemu istražujemo svetove koji su i do neverovatnih 10 000 puta veći od  onih koji smo igrali u singlplejeru, zajedno sa ekspedicijama brojnih drugih igrača sa kojima ćete deliti te svetove.

Deluje jako uzbudljivo i jedva čekamo da isprobamo i u praksi kako to sve izgleda.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top