PC

UbiSoft izbacio rezultate ankete za Ghost Recon Breakpoint

Na žalost po fanove čuvenog Ghost Recon serijala, poslednja igra u ovoj kultnoj franšizi se pokazala kao težak promašaj u svakom pogledu.

Kritike su prštale na sve strane, što je dovelo do toga da UbiSoft čak potpuno promeni svoju buduću politiku razvoja igara u firmi, pogotovo je jer je ovaj neuspeh doveo do velikih gubitaka, kao i projektivanih gubitaka u narednom periodu.

Ali, UbiSoft nije rešio da digne ruke od Breakpoint, već su najpre krenuli sa hitnim ispravkama, a zatim su i napravili anketu početkom meseca u kojoj su prosto pitali fanove šta smatraju da je bilo loše u igri i šta smatraju da treba da se prosto popravi, sredi i doda.

Anketa je sada završena i rezultate je UbiSoft objavio juče, sa veoma detaljnim i lepim infografikom koji možete pogledati na ovom linku.

Kao što vidite, najviše igrača želi da se sredi AI protivnika i doda AI za saigrače, kao i da se dodaju nove singlplejer misije, ali to je naravno samo jedan delić.

Zajedno sa rezultatima te ankete, UbiSoft je objavio i šta trenutno radi da bi se to sredilo, kao i na kojoj su fazi rada na tome, što je stvarno za pohvalu, nevezano za to koliko je igra inicijalno bila loša.

Nadamo se da će UbiSoft nastaviti da radi na igri i peglanju problema..

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top